Na thirrini

Kërko

Produktet që përputhen


Hercai

Të dashurosh një herë, do të thot të vdesësh një mijë herë.E kam pirë verën e dashurisë, pa e ditur,Kam kaluar në rrugët e dashurisë, pa e ditur,Dashuria është një flakë,Një copë zjarrr,I dhashë zjarrin shpritit tim, pa e ditur...

10.00€

Hercai 2 Meftun

Dita është e jona,dielli I yni,zjarri në kraharor I yni,Buzëqeshja e diteve që ishim dorë për dore,E djeshmja e jona,e nesërmja e jona,dashuria pranë njëri tjetrit e jona,Shpirti I përmallur I yni...

8.00€

Ask Sarhoslugunun Sabahi

Mahbube, në të 90-at e saj, i tregon historinë e saj të jetës me kujtime të ëmbla për nipin e saj në të 20-at. Mahbube, i cili, ashtu si nipi i tij i ri, vjen nga një familje e pasur dhe fisnike, bie në dashuri me mjeshtrin e tij marangoz Rahim kur ë..

13.50€

Atëherë puthmë

Dashurinë, atë të vërtetën, e ndien kur mbërrin. Të godet në zemër dhe kokë, dhe në atë pikë eshtë tepër vonë: largësia, stuhitë e vogla e të mëdha, asgjë nga këto nuk mund ta ndalë...

10.00€

Babai i pasur , babi i varfër

T'ua rrënojë mitin se keni nevojë për të ardhura më të mëdha për t'u bërë të pasurTa sfidojë besimin se shtëpia juaj është burimi financiarT'u tregojë prindërve pse ata nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për t'i mësuat..

10.00€

Bastardja e Stambollit

I gjallë e shumëngjyrësh...Ky roman i ri i mrekullueshëm më pushtou të tërin.Dhe kur mbaroi, realiteti ishte ndryshe...Bastardja e Stambollit..

8.80€

Baulija e babait

Orhan PamukBaulija e babait..

3.00€

Bir Dunya Yikildi

..

7.10€

Bisedë përmes hekurash

Ismail KadareBisedë përmes hekurashUkshin Hoti..

6.00€

Bosluk

..

7.00€

Çiraku i arkitektit

Do të të them një të fshehtë. Në çdo ndërtesë që ngremë, të vogël a të madhe, pëfytyro sikur ndodhet qendra e gjithësisë. Kështu do të punosh me më tepër kujdes dhe dashuri...

12.40€

Çuni i kohës së lekës

Ibrahim KadriuÇuni i kohës së lekës..

5.00€

Prej 1 deri 12 nga 84 (7 faqe)