Na thirrini

Kërko

Produktet që përputhen


Problemler Problem Midir?

Ne kemi dëgjuar që "pyetjet" në klasën e matematikës paraqesin një "problem" të madh për disa studentë. Nëse jeni një nga këta studentë, duhet ta lexoni patjetër këtë libër! Çfarë po vuajmë nga këto “pyetje”, nga këto “probleme”? Eja, le të përpiqemi..

2.50€

100 letra dashurie

Të gjitë i njohim këta emra të rëndësishëm për gjurmët e pashlyeshme e veprate lëna pas, por pak dimë për ndjenjat e tyre intime.100 letra dashurie..

9.00€

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

100 shkencëtarët që ndryshuan botënJon Blachin..

10.00€

100 shkrepjet gjeniale që ndryshuan botën

Nuk ka gjë më të vlevshme se një ide e mirë në kohën e duhur - një shkrepje gjeniale. Ky libër ju sjell njëqind shkrepejt më gjeniale që kanë ndryshuar historinë e njerzimit...

10.00€

1000 fjalët e para shqip - anglisht

Në këtë libër secila temë trajtohet qartë dhe në mënyrë argëtuese për fëmijën, duke u mbështetur kryesisht tek ilustrimet që shpërfaqin hapësirat dhe aktivitetet më të zakonshme të mjedisit përreth si psh. shtëpinë, shkollën, ..

10.00€

5 gjuhët e dashurisë

Mes ngarkesës në punë dhe ditëve të vështira, shpesh harrojmë të shprehim dashuri. Harrojmë të themi fjalë vlerësuese, të bëjmë dhurata pa arsye dhe të falim përqafime më të gjata. Fjalët "të dua" i themi rrallë ose jo aq shpesh sa duhet. Ky libër ju..

11.00€

7 zakonet e adoleshentëve të suksesshëm

Çfarë duhet të bëj që prindërit të mos më rrinë më si çekan mbi kokë?!E di s'duhet të marr drogë, por kur jam me shokët, dorëzohem dhe thjesht bëj atë që bëjnë gjithë të tjerër...

10.50€

7 zakonet e familjeve të suksesshme

Udhëzuesi më i ri më i shitur për zgjidhjen e problemeve, të vogla e të mëdha, të rëndomta dhe të jashtëzakonshme, me të cilat përballen të gjitha familjet, herët a vonë...

13.30€

7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm

Stephen R. Covey7 Zakonet e njerëzve të suksesshëm..

12.00€

A bird landed in a cave

Once upon a time, before the smiling quince and the crying pomegranate were driends, before the phoenix reached Kaf Mountain, before the ogres and the fairies went on adventures together, whatever happened had happened. Without telling anyone, a t..

1.00€

A bird landed in an oasis

Once upon a time, before the smiling quince and the crying pomegranate were driends, before the phoenix reached Kaf Mountain, before the ogres and the fairies went on adventures together, whatever happened had happened. Without telling anyone, a t..

1.00€

A bird landed on a Branch

Once upon a time, before the smiling quince and the crying pomegranate were driends, before the phoenix reached Kaf Mountain, before the ogres and the fairies went on adventures together, whatever happened had happened. Without telling anyone, a trav..

1.00€

Prej 1 deri 12 nga 222 (19 faqe)