Na thirrini

Kërko

Produktet që përputhen


Triologjia Gjermane - Vdekjet e Kolonelit

..

5.00€

Unë e di se pse këndon zogu në kafaz

"Unë e di pse këndon zogu në kafaz" (1969), romani i parë autobiografik i Maya Anagrlou-t, është shëndëruar tashmë në një klasik amerikan fort të dashur në mbarë botën. Është një roman i hareshëm dhe i dhembshëm, i mistershëm dhe i paharrueshëm siç ë..

8.80€

Unë jam e Kuqja

Orhan PamukUnë jam e Kuqja..

15.00€

UNI i tij i ndaluar

Peter CareyUNI i tij i ndaluarËshtë viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jorkut: pa televizor, pa bashkëmoshatar, pa gjyshin, i cili është larguar me të dashurën.....

7.50€

Vajza e Pirenejeve

Në këtë roman epik, ngjarjet e të cilit zhvillohen gjatë Luftës së Dytë Botërore, dy motra që jetojnë në një fshat, kanë qëndrime të ndryshme në lidhje me rreziqet që sjell pushtimi. Të ndryshme në parime dhe temperament, secila prej tyre duhet të gj..

13.00€

Vajza në dritare

Dashuria djegNdarja përvëlonNdërsa tradhëtia dhemb gjithmonë...I njohim që në sy ata që do të na bëjnë të përjetojmë sërish dhimbjet e fëmijërisë,Dhe shkojmë e dashurohemi me të dhe jo me dikë tjetërJeta e gjen atë njeri me dor..

8.00€

Vejusha e zezë

Një mister i vërtet i spiunazhit ndërkombëtarë...Vejusha e ZezëDaniel Silva..

12.30€

Vite me plagë

Ibrahim KadriuVite me plagëRrëfimi ka të bëjë me Nolanin dhe Gërshetën, mocanikë të katundit Hënor, katund malor, nja pesëmbëdhjetë kilometra larg qytetit të Gjilanit...

4.50€

Vrasësi i verbër

Kur je i ri, mendon se gjithqka që bën është njëpërdorimshe. Lëviz nga një e tashme të tjera, duke e zhburosur shuk kohën dhe duke e flakur tutje. Shkrihesh e bëhesh një me makinën tënde që rrëshqet me tërë shpejtësinë...

12.30€

Xhevdet beu dhe të bijtë

Orhan PamukXhevdet beu dhe të bijtëRrëfimi fillon me rënien e Perandorisë Osmane dhe pasojat e saj, dhe jep një imazh të mrekullueshëm tê Stambollit.....

15.50€

Zonja Bovari

Në "Meditimin e dytë" Dekrati e quan romanin "një gjë që mendon, një gjë që ndryshon, që dëgjon, që koncepton, që pohon, që do, që nuk do, që imagjinon dhe që ndien".Ky përkufizim i djietarit dhe filozofit të shquar francez të shekullit XVll që sjell..

7.80€

Zonja me kamelie

...Nuk mundeni ju me ato 6 a 7 mije franga te ardhura qe keni, t'i beni balle luksit ku eshte mesuar te jetoje nje vajze qejfi si Margarita. Te hollat tuaja nuk i dalin as per mbajtjen e karroces se saj. Merreni Margariten ashtu siç eshte: nje vajze ..

5.00€

Prej 73 deri 84 nga 84 (7 faqe)