Na thirrini

Kërko

Produktet që përputhen


Njeriu më i pasur i Babilonisë

..

7.00€

posta

Si zakonisht, protagonisti eshte alteregoja legjendare e Bukowski-t, Henri Çinaski. Ai lufton per te arritur punen e endrrave, ate te postierit, por parajsa qe ai priste, i mohohet vrazhdesisht nga realiteti: ai e gjen veten, me çanten e postierit kr..

7.00€

Procesi

Franz KafkaProcesiNjë nga veprat më të mëdha të shekullit XX..

7.00€

Pse

Sterjo SpassePse?..

6.50€

Qyteti i Arinjve

Në këtë histori të një qyteti të vogel pyjor, Fredrick Backman-i ka ngërthyer të gjithë botën...

10.50€

Rebelimi i Lulus

Albatros RexhajRebelimi i Lúlus..

6.00€

Ruhun Aynasi ennegram'a

Kur më shpjegoheshin tiparet e tipit tim të personalitetit, unë pata një nga momentet më ndriçuese në jetën time. Duke parë prapa, të gjitha ngjarjet dhe reagimet që më hutuan në jetën time fituan një kuptim perfekt. Më e rëndësishmja, unë mund të sh..

13.00€

Shtatë motrat

Lucinda RileyShtatë motratQindra faqe, ngjyrosur me me magji dhe romancë.....

10.80€

Tatuisti i AUSHVICIT

Tatuisti i AUSHVICITHeather MorrisUnë i bëra tatuazh numrin në krah, ajo bëri tatuazh emrin e saj në zemrēn time.....

10.85€

Të Pavdekshmit

Një roman mbresëlënës, dashamirës dhe mjaft i pëlqyeshëm. Chole Benjamin ka shkruar një libër frymëzues që na bën të reflektojmë fort pë faktin se cfarë duhet të bëjmë me kohën që na është dhënë. Në të vërtetë, ky libër nuk është rreth vdekjes, por r..

11.50€

Triologjia Gjermane - Kodi i dashurisë

Jusuf BuxhoviTriologjia GjermaneKodi i dashurisë..

5.00€

Prej 61 deri 72 nga 84 (7 faqe)