Na thirrini

Kërko

Produktet që përputhen


Ankthi

Ankthi,është një dukuri që dita ditës po ë vend gjithmonë e më tepër në mendjen tonë.Në kompleksitetin e jetesës rriten në mënyrë eksponenciale edhe llojet e ankthit.Nga njëra anë jemi në përpjekje për të vazhduar jetesën nga ana tjetër luftojmë pamë..

8.00€

Arritja maksimale

Strategji dhe aftësi që do të çlirojnë fuqitë e fshehta drejt suksesit nga Brian Tracy..

10.00€

Autizmi

Fryt i përvojës mbi njëzetvjeçare të autorit si specialist në fushën e autizmit dhe veçanërisht si logoped me fëmijët e prekur nga kjo sindromë, ky libër i drejtohet një publiku të trefishtë: prindërve të fëmijëve në fjalë, specialistëve të fushës pë..

6.00€

Buzëqeshi jetës

Ahmet Akay AzakBuzëqeshi jetësNë jetë na dalin përpara rrugë të ndryshme dhe se cilat rrugë do të preferojmë varet nga ne.Mund të zgjidhni, si rrugët që ju çojnë drejt humbjes së shpresës, mërzisë dhe pesimizmit, si ato që ju çojnë drejt lumturisë dh..

6.00€

Çdo gjë është f*cked

Mark Manson vazhdon të analizojë pyetjet për lumturinë dhe mirëqenien njerëzore në mënyra kreative të paparashikuara.Rezultati është një libër lehtësisht i kuptueshëm që trajton disa nga pyetjet e thella mbi drejtimin e botës sonë,d..

9.00€

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

Kush jeni ju?Çfarë jeni ju?Çfarë Kërkoni nga Jeta?Një nga mësuesit filozofë më të mëdhenjë në botë Krishnamurti,ofron urtësinë e tij frymëzuese për shumë nga vështirësitë që hasim në jetë,që nga marëdhëniet dhe dashuria e deri tek ankthi dhe vetmia...

8.00€

Dashuro Martesën Tonë

Muhittin KorocuDashuro Martesën TonëNë martesë, hyjnë nën një kulm dy botë të ndryshme. Tashmë nuk ka vetëm "unë", por shpesh ka "ti".Tashmë nuk janë vetëm përgjegjësit tona mbi supe.....

8.00€

Erkek homoseksüeller için onarım terapisi

Kesin veriler elimizde olmasa da mesleki müşahedelerimize dayanarak ülkemizde yüz binlerce ergen ve genç yetişkinin, cinsel kimlik karmaşası yaşadığınğ biliyoruz. Çekirdek ailenin dağılması, muhabbete zaman ayıramayan işkolik babalar, narsisizm ve he..

10.00€

Lufta Psikologjike

Prof. Dr. Nevzat TarhanLufta psikologjikeAi që nuk njeh armikun në luftë humb. Ai që nuk njeh veten e as armikun siç është i humbur në luftë ashtu edhe pas luftës s'mund ta marr veten.....

8.00€

Me leje se kam provim

“Me Leje se Kam Provim” iu drejtohet të gjithëve, që nga mosha 10 vjeçare ederi në pjekuri, që futen në provime të ndryshme duke u thënë se:“Mësues, nëna dhe baballarë, fëmijë e të rinjë: Provimi është gjë e lehtë!Mjafton që të dini se si duhet përga..

5.50€

Mjetet

MJETET i jep zgjidhje problemit më të madh që kanë pacientët e psikoterapisë: pritja pambarimisht e gjatë për të nisur ndryshimin e jetës së tyre.Qëllimi i autorëve është pikërisht që jeta juaj të bëhet e jashtëzakonshme - e jasht..

7.40€

Ndryshimi i vërtetë

Nga një prej figurave më të shquara në fushen e meditimit vjen një liber udhëzues për mënyren e perdorimit të vetëdijes për ta ndërtuar forcen tonë të brendshme për ta gjetur ekuilibrin dhe për të ndihmuar në krijimin e një bote më të mirë...

9.00€

Prej 1 deri 12 nga 22 (2 faqe)