Na thirrini

Iluminatët

Iluminatët

Iluminatët

  • Kodi: Libra
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.70€

Liderët tanë nuk zgjidhen për intelegjencën apo arritjet e tyre por sepse ata janë në gjendje të fitojnë besimin e njerëzve dhe janë gjithnjë të gatshëm të tradhëtojnë atë. Ata zgjidhen nga një kuti i vogël satanik - bankierët kabalistë dhe firmasonët i cili ka në kontroll financat botërore dhe median.

Shkruaj koment

    1           5
Tags: libra