Na thirrini

LIBRI QE DO TE DESHIRONIT TE LEXONIN PRINDERIT TUAJ

LIBRI QE DO TE DESHIRONIT TE LEXONIN PRINDERIT TUAJ

LIBRI QE DO TE DESHIRONIT TE LEXONIN PRINDERIT TUAJ

  • Kodi: Libër/prinder
  • Disponueshmëria: 2-3 Days
  • 9.00€

Të gjithë prindërit dëshirojnë lumturinë e fëmijës së tyre dhe çdo prind kërkon që të mos e djallosë punën e vështirë të prindërimit. Por si mund të realizohet kjo?

Në këtë libër tërheqës, të mençur dhe argëtues, psikotera- pistja e mirënjohur Philippa Perry, na tregon se çfarë është vërtet e rëndësishme dhe cilat janë ato modele dhe rregulla sjelljeje që duhen shmangur gjatë prindërimit.

Në vend që t’ju udhëzojë se si të projektoni planin “e përsosur”, Perry na shfaq një tablo të gjerë me faktorët që shërbejnë për t’ju udhëhequr drejt një marrëdhënieje të shëndetshme prind- fëmijë. Ky libër frymëzues dhe mendjehapur do t’ju ndihmojë:

•të kuptoni se si ndikon edukimi juaj vetjak në mënyrën tuaj të prindërimit:

• të pranoni faktin që do të bëni gabime dhe të mësoni se si ti ndreqni ato:

• të thyeni shembujt e modeleve negative:

•të mësoni se si ti trajtoni me sukses ndjenjat tuaja vetjake dhe të fëmijës suaj:

•të kuptoni se çfarë komunikojnë sjellje të ndryshme të fëmijës.

Ky libër, i pasur me këshilla të mençura dhe të shëndetshme, është libri që çdo prind do të dëshironte ta lexonte dhe çdo fëmijë do të dëshironte që prindi i tij ta bënte këtë.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha