Na thirrini

Çfarë është qytetaria e digjitale ?

Çfarë është qytetaria e digjitale  ?

Çfarë është qytetaria e digjitale ?

  • Kodi: Liber / Edukim
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Të rinjtë, në ditët e sotme duke qenë se përdorin me lehtësi lloje të ndyshmë të teknologjisë quhen "dixhitale vendas." Ata të cilët janë në brendësi të kulturës dixhitale dhe kanë akses në internet, edhe pse nuk e ndjejnë nevojën e udhëzuesit nderkohë që përdorin teknologjinë e internetit, mund ta ndjejnë atë të nevojshme gjatë eksplorimit të botës kibernetike e cila është një nga veçoritë e aftësimit digjital. Përdoruesit e rinj të botës dixhitale duhet të jenë në gjendje të kuptojnë përmbajtjen e informacionit të paraqitur me teknologjitë, kulturat dixhitale të të cilave po ndryshojnë vazhdimisht, dhe shqetësimet tregtare të transmetuesit të këtij informacioni. Në këtë moshë, është e rëndësishme që të rinjtë të
mendojnë në mënyrë kritike,
të vlerësojnë informacionin, të komunikojnë, të jenë të sigurt dhe të fitojnë vlera të qytetarisë dixhitale brenda rrjetit të informacionit nëpërmjet mediave.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha