Na thirrini

Çfarë është komunikimi ?

Çfarë është komunikimi ?

Çfarë është komunikimi ?

  • Kodi: Liber / Edukim
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Komuniki në kuptimin më të thjeshtë, është transmetimi i informacionit nga një individ apo institucion tek tjetri. Pra shkurtimisht, komunikimi është ashtu si shpjegohet dhe në Latinisht ndarja e kuptimeve. Gjithashtu, e rëndësishme është se si perceptohet nga marrësi kuptimi i dhënë nëpërmjet tramsmetimit të informacionit. Të rinjtë, të cilët ndjekin dhe përdorin median, komunikojnë në mënyrë aktive duke folur, duke dërguar mesazhe apo duke përdorur gjuhën e trupit.

Një individ i ri që kupton elementet e komunikimit, llojet, fazat, proceset e krijimit të kuptimit, problemet e mundshme që mund të ndodhin gjatë komunikimit, do të ketë aftësinë për t'u shprehur, për të kuptuar saktë tekstet, për të përcjellë mesazhet në mënyrë korrekte dhe për të krijuar empati.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha