Na thirrini

Çfarë është media ?

Çfarë është media ?

Çfarë është media ?

  • Kodi: Liber / Edukim
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Duke filluar që nga fëmijëria televizioni, telefonat e zgjuar, revistat, lojërat, radio, faqet e internetit, mediat sociale, romanet, filmat vizatimor, madje dhe llojet e mediave si muzika janë mjete të forta, të cilat kanë ndikuar tek mënyra se si e shohim botën, e perceptojmë dhe e kuptojmë atë. Këtë gjë vazhdojnë ta bëjnë. Ndërkohë që jemi vazhdimisht të ndikuar nga llojet e mediave të cilat kanë përmbajtje të rëndësishme, duhet të fitojmë disa aftësi dhe zakone për t'u bërë ndjekës kritikues të mediave por dhe të ndërgjegjshëm për çdo gjë. Vetëm në këtë mënyrë, mund ta kuptojmë median ashtu si duhet, mund të analizojmë me sy kritik përmbajtjen e mediave dhe mund të përgatisim dhe vetë produkte mediatike. Ja pra, pasi të mbarojme këto proçese mund të fitojmë aftësitë për të analizuar dhe vlerësuar mediat.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha