Na thirrini

Muhammed Ali- Më I Miri Të Gjitha Kohërave

Muhammed Ali- Më I Miri Të Gjitha Kohërave

Muhammed Ali- Më I Miri Të Gjitha Kohërave

  • Kodi: Liber
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 5.00€

Erdhi koha të njihesh me më të mirin e botës. Brenda ringjeve ai qe mbret i madh, kurse jashtë tyre aktori kryesor i betejave të vështira. Para jush është Muhammed Alia, boksieri më i mirë në mënyrë të padiskutueshme i të gjitha kohëve! A jeni gati ta lexoni jetën plot suksese, si furtunë dhe të mundimshme të legjendës së boksit, por nga këndi i dijes argëtuese? Përmes këtij libri do t'i gjesh përgjigjiet e shumë pyetjeve për Muhammed Alinë. Ja disa prej atyre pyetjeve:

-Cila ishte ngjarja që e bëri Muhammed Alinë t'ia nis boksit?

-Kush ishte mentori i tij qoftë brenda qoftë jashtë ringut?

-Pse e hodhi në lumë medaljen e parë që e fitoi në Olimpiadë?

-Si u arritën fitoret e mrekullueshme?

-Pse u përjashtua nga boksi për 5 vite dhe pse u dënua me burgim?

-Cili ishte sekreti i stilit të biksit që e bëri të jetë fenomen?

-Cilin mundës e mori për shembull?

-Ç'kishte në sfond të fjalëve legjendare?

-Pse ju vu nofka "Buza e Lousville-s ?"

-Me cilën sëmundje luftoi për 36 vite?

-Cilët të famshëm shkuan në ringje për të?

Nëse dëshiron të mësosh më shumë se këto pyetje dhe të bëhesh ekspert për Muhammed Ali-në, atëherë largoi litarët e njihu me kampionin!

Shkruaj koment

    1           5
Captcha