Na thirrini

Christiano Ronaldo- Ai është Super Yll

Christiano Ronaldo- Ai është Super Yll

Christiano Ronaldo- Ai është Super Yll

  • Kodi: Liber / Sport
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 5.00€

Si thoni a děshorini ta njihni më mirë superyllin botëror të futbollit, Ronaldo- n?
Ja mundësia e madhe! Jeta Ronaldo-s plot aventura, suksese dhe entuziazëm, erdhi para jush në formën më argëtuese. T'i përmbledhim disa befasira me të cilat do të ballafaqohesh:

-Cili ishte rasti interesant që ia mundësoi të njihet me futbollin?
-Cili ishte trajneri që tha: "Unë nuk lëviz vendit pa e transferuar atë
-Në saje të kujt i kishte teknikat e mrekullueshme dhe veprimet
marramendëse?
- Me cilat ngjarje interesante u ballafaqua në stadiumin ku edhe qau edhe qeshi?
-Si e përvetësoi titullin: "Djalë I arte?"
-Cilat statistika erdhën në pah gjatë konkurrencës me Lionel Messin?
-Cilat ishin ngjarjet interesante që i ndodhën gjatë transferimeve?
Këto vetëm disa nga dhjetëra pyetjet, përgjigjet e të cilave de t'i gjeni nëkëtë libër!


Sukseset e mrekullueshme, kupat e panumërta, lojërat e paharruara,
kujtimet që nuk mund t'i gjeni askund, gola për çdo lavdat dhe shumë tjera... Fillo t'i shfeltosh faqet dhe hedhi hapat e parë për t'u bërë Ekspert i Ronaldo-

Shkruaj koment

    1           5
Captcha