Na thirrini

Mind Reader/ Leximi i Mendjes

Mind Reader/ Leximi i Mendjes

Mind Reader/ Leximi i Mendjes

  • Kodi: Libër
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 10.00€

Sa më e madhe të jetë egoja e dikujt, aq më e vështirë është të shohë përtej vetvetes. dëshirave dhe nevojave të tij. Empatia kërkon një ndryshim në perspektivë - që ta vësh veten në këpucët proverbiale të një personi tjetër.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha