Na thirrini

As te paret, as te fundit

As te paret, as te fundit

As te paret, as te fundit

  • Kodi: Libër- Motivim dhe Zhvillim
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.80€

Tradhtia bashkëshortore ka ekzistuar që kur është shpikur martesa dhe po ashtu edhe tabuja kundra saj. Ajo është përfshirë në legjislacion, është debatuar politizuar dhe demonizuar gjatë gjithë historisë. Dhe, pavarësisht nga dënimi publik, mosbesnikëria ka një lloj këmbënguljeje, që martesa veçse zili mund ta ketë. Është kaq domethënëse, sa është i vetmi mëkat të cilit i përkojnë dy urdhëresa në Bibël, njëra kur e bën dhe tjetra vetëm kur mendon ta bësh.

ESTHER PEREL, psikologe dhe autore e librave të shumëshitur, njihet sot si zë me ndikim në fushën e marrëdhënieve dhe të lidhjeve moderne. Pereli flet rrjedhshëm nëntë gjuhë të huaja, drejton një klinikë psikoterapeutike në Nju-Jork dhe punon si këshilltare e jashtme për disa nga shoqëritë me të mëdha në botë. Fjalimet e saj në TED kanë pasur mbi 20 milionë shikime. Libri i saj i parë, Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence, u kthye në fenomen dhe u përkthye në 24 gjuhë të botës.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha