Na thirrini

Zgjoni Gjigantin e Brendshem

Zgjoni Gjigantin e Brendshem

Zgjoni Gjigantin e Brendshem

  • Kodi: Libër
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 10.00€

"Tonny Robbins është një nga motivuesit e mëdhenj të kësaj breznie. Zgjoni Gjigantin e Brendshëm është një paraqitje magjepsëse dhe intriguese e gjetjeve dhe vështrimeve të brendshme më të zhvilluara të një spektri të gjerë çështjesh, përfshirë vetëdijshmërinë në rritje se suksesi i vërtetë varet së pari nga vlerat e qëndrueshme dhe shërbimi ndaj të tjerëve."

-STEPHEN R. COVEY
Autor i bestsellerit të New York Times 7 Zakonet e njerëzve të suksesshëm

"Zgjoni Gjigantin e Brendshëm duhet të lexohet nga çdokush që është përkushtuar të rrisë cilësinë e jetës së tij. Anthony Robbins-i e ndez lexuesin me pasionin e tij dhe me këshillat praktike."

- DR. BARBARA DE ANGELIS
Autore e bestsellerit Making Love All the Time

"Tony Robbins ka një besueshmëri mahnitëse. Libri i tij Zgjoni Gjigantin e teknika shkencore. Çdo faqe ushton nga udhëzimet praktike dhe të studiuara mirë dhe që të bëjnë të përqendrosh mendimet dhe ndjenjat për arritjen e synimeve të tua. Robbins-i është një komunikues i fuqishëm dhe një autoritet i vërtetë për temën e suksesit personal."

-SCOTT DEGARMO
Kryeredaktor dhe botues i revistës Success

Shkruaj koment

    1           5
Captcha