Na thirrini

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

  • Kodi: Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.00€

Kush jeni ju?Çfarë jeni ju?Çfarë Kërkoni nga Jeta?
Një nga mësuesit filozofë më të mëdhenjë në botë Krishnamurti,ofron urtësinë e tij frymëzuese për shumë nga vështirësitë që hasim në jetë,që nga marëdhëniet dhe dashuria e deri tek ankthi dhe vetmia.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha
Tags: Psikologji