Na thirrini

Çdo gjë është f*cked

Çdo gjë është f*cked

Çdo gjë është f*cked

  • Kodi: Çdo gjë është f*cked
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.80€

Mark Manson vazhdon të analizojë pyetjet për lumturinë dhe mirëqenien njerëzore në mënyra kreative të paparashikuara.Rezultati është një libër lehtësisht i kuptueshëm që trajton disa nga pyetjet e thella mbi drejtimin e botës sonë,dhe si të kujdesemi më mirë për veten(dhe njëri tjetrin) derisa të mbërrijmë destinacionin.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha
Tags: Psikologji