Na thirrini

Edukimi i fëmijëve

Edukimi i fëmijëve

Edukimi i fëmijëve

  • Kodi: Medaim Yanik
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.00€

Ju po mbani nё dorё njё libёr, ku nё mes faqeve tё tij do tё rastisni nё disa prej miliona kujtimeve tё ruajtura nё mendjen tonё. Prof. Dr. Medaim Yanık qё paraqet punime pёr tё qenё “e lumtur” familja, qё ёshtё institucioni mё i rёndёsishёm nё jetё, me punёn e tij tё pёrkushtuar, ka pёrgatitur njё libёr qё do tё zёrё vend nё qoshen tonё, kёtё herё pёr tё rritur fёmijё “tё lumtur”. Libri, nё tё cilin zёnё vend kujtime mahnitёse dhe sugjerime jetike, jua paraqet sёrish me njё stil restaurues çdo ngjarje qё ju ka lёnё mbresa. Pёr prindёrit, mёsuesit dhe tё gjithё ata qё kujdesen pёr fёmijёn e tyre, tё cilёt duan tё shohin se ku janё bёrё gabime, para se tё thonё - “Ku gabova?”, Gabimet Traumatike – Hapat Zhvillues Gjatё Rritjes Sё Fёmijёs do t'ju ndihmojё tё kuptoni mё mirё veten tuaj dhe fёmijёt, tё cilёt janё shpresa e sё ardhmes.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha