Na thirrini

E falënderoj Zotin për Mësuesin tim

E falënderoj Zotin për Mësuesin tim

E falënderoj Zotin për Mësuesin tim

  • Kodi: Libra per femije
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 1.20€

Shumë marrëdhënie na rrethojnë

Secila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim.

Shkruaj koment

    1           5