Na thirrini

Vajza në dritare

Vajza në dritare

Vajza në dritare

  • Kodi: Gulseren Budayicioglu
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.00€

Dashuria djeg
Ndarja përvëlon
Ndërsa tradhëtia dhemb gjithmonë...
I njohim që në sy ata që do të na bëjnë të përjetojmë sërish dhimbjet e fëmijërisë,
Dhe shkojmë e dashurohemi me të dhe jo me dikë tjetër
Jeta e gjen atë njeri me dorën tonë..
Fati ynë është i shkruar në shtëpinë ku lindim.
Në ato shtëpi lëndohemi sërish,me ato plagë rritemi në fund shkojm aty ku na çojnë ato plagë.

Në këtë libër si gjithmonë do t’ju tregoj histori të vërtetë.
Kjo është historia e dashurisë së një fëmije të varfër dhe Vajzës në Dritare e cila jetoi gjithnjë në luks,por fati i saj ishte shkruar keq që në fillim...

Shkruaj koment

    1           5
Captcha
Tags: Romane