Na thirrini

Unë ti dhe fëmijët tanë

Unë ti dhe fëmijët tanë

Unë ti dhe fëmijët tanë

  • Kodi: Roman
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 7.00€

Kur ka përplasje brenda familjes cilët mjete të komunikimit mund të përdorim?
Çfarë duhet t’iu thuhet fëmijëve që këmbngulin duke thënë “Nuk do të ha pra “.
A mund të jeni ju shkaku që fëmija zgjedh ushqimin?
A është vetbesimi i pakët vendim ndërsa i shumti dëm?
Unë,ti dhe fëmijët tanë është një libër udhëzues i besueshëm për nënat dhe baballarët ,madje një shok udhe ...

Shkruaj koment

    1           5
Captcha