Na thirrini

E ardhmja e mendjes

E ardhmja e mendjes

E ardhmja e mendjes

  • Kodi: Libra
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 10.00€

E Ardhmja e Mendjes është një eksplorim i jashtëzakonshëm dhe marramendës i kufijve të neuroshkencës.Dr.Kaku mendon për ditën kur do të mund të arrijmë aftësinë për ta ngarkuar trurin e njeriut në një kompjuter neuron për neuron; për t’i projektuar mendimet edhe ndjenjat nga e gjithë bota nē një rrjetë-truri; për ta marrë një “pilulë të zgjuar” qē ta përmirsojmë aftësinë e njohjes;për ta dērguar vetëdijën tonë anekënd universit: dhe për t’i shtyrë vetë kufijtë e pavdekshmërisë

Shkruaj koment

    1           5