Na thirrini

Te jesh ne Paqe me veten

Te jesh ne Paqe me veten

Te jesh ne Paqe me veten

  • Kodi: Libra
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 7.00€

Mënyra e ruajtjes së shëndetit shpirtëror kalon përmes të qenit e njeriut në paqe me vetin dhe rrethin e tij : Të pajtohemi me veten,do të thotë të arrijmë t’i mbajmë nën kontroll ndjenjat tona dhe të orientojmë jetën tonë në bazë të qëllimeve tona.

Shkruaj koment

    1           5