Na thirrini

Revolucioni Psikologjik Digjital

Revolucioni Psikologjik Digjital

Revolucioni Psikologjik Digjital

  • Kodi: Romane
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 8.00€

Efektet e ndryshimeve te shpejta dhe konsumimi i inovacioneve teknologjike qe rrethojne njerezit dhe shoqerine,nuk jane shqyrtuar ende ne menyre adekuate ne studimet shkencore.Shpresoj se ky liber te kontribuoje ne nderprerjen dhe te rrise ndergjegjeswimin ne kete proces ndryshimi qe kemi perjetuar dhe vazhdojme te perjetojme.

Shkruaj koment

    1           5
Tags: Romane