Na thirrini

Aventurat e Tom Sojerit

Aventurat e Tom Sojerit

Aventurat e Tom Sojerit

  • Kodi: Libra për fëmijë
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Kujtimet e tij të fëmijërisë dhe rinisë ishin frymëzimi i Mark Tuenit për "Aventurat e Tom Sojerit". Ngjarjet e këtij libri janë vendosur në një fshat të vogël në brigjet e Lumit Misisipi, i ngjashëm me atë ku ai jetoi në vitet e hershme të jetës së tij, Hanibal, Misuri, në jug të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ku në atë kohë ende ekzistonte skllavëria.
Pavarësisht sa kohë ka kaluar që kur është shkruar në vitin 1876, ende mbetet një histori e dashur për shumë të rinj.

Shkruaj koment

    1           5