Na thirrini

Oliver Tuist

Oliver Tuist

Oliver Tuist

  • Kodi: Libra për fëmijë
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Vështërësitë ekonomike që Dikensi ka përjetuar në fillimet e jetës së tij, frymëzuan romanet e tij më të mirë: "Oliver Tuist", "Dejvid Koperfild", "Kohë të vështira", që kanë përmbajtje të thellë shoqërore dhe kritike.
Në vitin 1936, botuesi i Dikensit i ofroi mundësinë të shkruante një serial mujor "Letrat e Klubit Pikuik", që i sollën atij famë.
Në të njëjtën kohë, ai shkroi edhe një tjetër roman në episode javore "Oliver Tuist", ku përshkruante ashpërsinë e jetës së vështirë të më të varfërve. Ky libër pati një sukses të jashtëzakonshëm.

Shkruaj koment

    1           5