Na thirrini

Njëzet mijë lega nën det

Njëzet mijë lega nën det

Njëzet mijë lega nën det

  • Kodi: Libra për fëmijë
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Zhyl Vern, ka shkruar romane klasike aventureske të natyrës shkencore me të cilat ai na sjell rrëfime fantastiko-shkencore.
Pas suksesit të librit "Pesë javë në balonë"- (1862); autori ka shkruar dhe libra rë tjerë me aventura fantastike.
"Njëzetë mijë lega nën det", u botua në pjesë në vitet 1869 dhe 1870. Përshkrimet e tij të krijesave dhe pamjeve detare janë befasuese, sikurse dhe shpikjet që nuk ekzistonin në atë kohë, apo që ai i ka zbuluar me imagjinatën e tij, p.sh. nëndetëset elektrike apo kostumet për zhytje.

Shkruaj koment

    1           5