Na thirrini

Aventurat e Sherlok Holmsit

Aventurat e Sherlok Holmsit

Aventurat e Sherlok Holmsit

  • Kodi: Libra për fëmijë
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 4.00€

Të gjitha veprat e tjera të Konan Dojl, nuk kanë arritur të dalin nga hija e suksesit që pati libri "Aventurat e Sherlok Holmsit". Këto aventura u botuan pjesë-pjesë në revistën The Strand nga viti 1891 dhe në vitin 1892 u mblodhën në një libër me 12 aventura. Autori pati të drejtë që i ka botuar si tregime të shkurtra. Ai ka arritur të krijojë si personazh një detektiv me kapacitet të jashtëzakonshëm për vëzhgim dhe analizim.

Shkruaj koment

    1           5