Na thirrini

Të tregosh respekt

Të tregosh respekt

Të tregosh respekt

  • Kodi: Libra për fëmijë
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 3.00€

TREGIMET PËR RREGULLAT E MIRËSJELLJES

Truri ynë punon në mënyrë aktive nga mosha 0-8 vjeç. Në këtë moshë fëmijët e mësojnë çdo gjë mekanikisht, edhe mënyrën e sjelles ata e përvetësojë përmes imitimit të të tjerëve. Për këtë qëllim, në serinë tonë "RREGULLAT E MIRËSJELLJES PËRMES TREGIMEVE" ne kemi sjellë për lexuesit e vegjël shumë lloje tregimesh argëtuese që ofrojnë modelet e duhura të sjelles dhe një sërë aktivitetesh të ndyrshme, gjëegjëza dhe lojëra që ata t'i përvetësojnë këto rregulla.

Münire Şafak

Shkruaj koment

    1           5
Captcha