Na thirrini

Madheria ime

Madheria ime

Madheria ime

  • Kodi: Romane
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 9.00€

Madhëria ime, është roman i Tahsin Pashës, mikut dhe kutisë sekrete të Sulltan Abdylhamidit...
Tahsin Pashai i serialit Kryeqyteti të ndjekur me interes të madh në Turqi dhe në botë, Bahadër Yenishehiroglu, ka sjellë në roman jetën e harruar të Tahsin Pashës.
Perandoria Osmane ishte në një luftë për jetë a vdekje. Objektivat e brendshme dhe të jashtme kishin vetëm një qëllim, të përmbysin Sundimtarin e Madh Anbdylhamidin....

Shkruaj koment

    1           5