Na thirrini

Arti i amësise

Arti i amësise

Arti i amësise

  • Kodi: Adem Gunes
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 7.00€

Sot është vështirë të jesh nënë, por është vështirë edhe të jesh fëmijë në duart e nënave të sotme.... Në të vërtetë nënat nuk presin shumë nga fëmijët e tyre. Ato ëndërrojnë fëmijë të respektueshëm, të ndershëm, të arsimuar mirë, që i respektojnë të rriturit dhe i mbrojnë të vegjlit. Po fëmijët? Në të vërtetë edhe ata nuk kërkojnë gjëra të ndryshme... Kanë dëshirë të arsimohen mirë, të duhen dhe të vlerësohen... Atëherë, ku është gabimi që nga njerëzit me qëllime kaq të mira rriten fëmijë të parespektueshëm, të paarsimuar, të lëkundshëm, agresivë dhe të cilët bëhen shkaktarë që prindërit të mërziten nga jeta? Në këtë libër përveç lehtësisë së amësisë shpjegohet se ekzistojnë edhe detaje të hollësishme dhe të rëndësishme, të cilat nuk përfillen. U ofrohet zgjidhje problemeve që përjetohen shpesh. Për më tepër, këtu nuk flitet vetëm për nënat, por flitet shumë edhe për baballarët që i “shoqërojnë” nënat....

Shkruaj koment

    1           5