Na thirrini

Hyrrem

Hyrrem

Hyrrem

  • Kodi: Romane
  • Disponueshmëria: Në Stok
  • 14.00€

Konkubina Moskovite Hyrrem nje grua qe ecen ne rrugen e rrezikshme nga haremi ne sulltanat   .Nje roman i bazuar ne fakte historike dhe ne disa personazhe reale,nje histori e mrekullueshme ringjall atmosferen eren,ngjyren strukturen dhe harten emocionuese te sarajit te shekullit te 16te.

Shkruaj koment

    1           5
Tags: Romane