Na thirrini

Botimet Pena

Libri i recetave

Kuzhina mbetet vendi ku pas një pune të lodhshme i mbledhë të gjithë anëtarët e familjes.Ky libër vjen për ju me 216 receta gatimi dhe përmban gjellëra dhe specialitete të ndryshme, brumëra dhe ëmbëlsira, të përgatitura çdo ditë si dhe për festa të n..

20.00€

Lufta Psikologjike

Prof. Dr. Nevzat TarhanLufta psikologjikeAi që nuk njeh armikun në luftë humb. Ai që nuk njeh veten e as armikun siç është i humbur në luftë ashtu edhe pas luftës s'mund ta marr veten.....

8.00€

Me leje se kam provim

“Me Leje se Kam Provim” iu drejtohet të gjithëve, që nga mosha 10 vjeçare ederi në pjekuri, që futen në provime të ndryshme duke u thënë se:“Mësues, nëna dhe baballarë, fëmijë e të rinjë: Provimi është gjë e lehtë!Mjafton që të dini se si duhet përga..

5.50€

Misioni Rus

Ibrahim KadriuMisioni RusKy roman për të cilin autori është angazhuar një kohë të gjatë, duke respektuar çdo personazh, duke i ndenjur gatitu çdo fjalë, që të jetë në vendin e vetë, për te qenë rrëfimi sa ma i qart.Rrëfimi mbështetet në të vërteta hi..

8.00€

Ndryshimi i vërtetë

Nga një prej figurave më të shquara në fushen e meditimit vjen një liber udhëzues për mënyren e perdorimit të vetëdijes për ta ndërtuar forcen tonë të brendshme për ta gjetur ekuilibrin dhe për të ndihmuar në krijimin e një bote më të mirë...

9.00€

Obsesionet shembuj te rasteve dhe metodat terapeutike

Herë pas here në jetën e përditshme mbytemi aq shumë me obsesionet sa pas një pike të caktuar e kemi të vështirë të jetojmë jetën normale.Njerëzit që përpiqen me lloje të ndryshme të obsesioneve si obsesioni i pastërtisë,obsesioni i besimit,obsesioni..

8.00€

Prindërimi pozitiv

Duke qenë një specialist që deri më sot kam bërëseancë edukimi me mijëra fëmijë personalisht pordhe në grup kam një lajm më te bukur për ju nënadhe baballarë.Nese keni dëshirë të rrisni fëmijë; kërkues, te suksesshëmnë mësime, të aftë për te krijuar ..

5.50€

Psikologjia e tradhëtisë

A tradhëton njeriu që dashuron?A ka tradhëtia baza biologjike?Sa lloje të tradhëtisë ekzistojnë?Cilat janë dallimet kur tradhëton femra dhe mashkulli?Kush tradhëton më shumë?..

7.00€

Psikologjia sufiste

PSIKOLOGJIA SUFISTE - KEMAL SAYARDoktrina e sufizmit, e cila mund të përmblidhet sipraktikë e çlirimit nga egoizmi, a mund të dalë menjë rezultat kuptimplotë duke u krahasuar mepsikoterapinë moderne? Shpresoj që artikujt qëlexoni në këtë libër do t'j..

5.00€

Revolucioni Psikologjik Digjital

Efektet e ndryshimeve te shpejta dhe konsumimi i inovacioneve teknologjike qe rrethojne njerezit dhe shoqerine,nuk jane shqyrtuar ende ne menyre adekuate ne studimet shkencore.Shpresoj se ky liber te kontribuoje ne nderprerjen dhe te rrise ndergjegje..

8.00€

Seti i Anatomise se Njeriut

Shkenca Per Studimin e njeriut per klasat 2,3,4,5..

25.00€

Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit

Jusuf BuxhoviShënimet e Gjon Nikollë KazazitBotim i plotësuar...

5.00€

Prej 13 deri 24 nga 71 (6 faqe)