Na thirrini

Botimet Pena

Hercai

Të dashurosh një herë, do të thot të vdesësh një mijë herë.E kam pirë verën e dashurisë, pa e ditur,Kam kaluar në rrugët e dashurisë, pa e ditur,Dashuria është një flakë,Një copë zjarrr,I dhashë zjarrin shpritit tim, pa e ditur...

10.00€

Hercai 2 Meftun

Dita është e jona,dielli I yni,zjarri në kraharor I yni,Buzëqeshja e diteve që ishim dorë për dore,E djeshmja e jona,e nesërmja e jona,dashuria pranë njëri tjetrit e jona,Shpirti I përmallur I yni...

8.00€

Hyrrem

Konkubina Moskovite Hyrrem nje grua qe ecen ne rrugen e rrezikshme nga haremi ne sulltanat   .Nje roman i bazuar ne fakte historike dhe ne disa personazhe reale,nje histori e mrekullueshme ringjall atmosferen eren,ngjyren strukturen dhe har..

14.00€

Madheria ime

Madhëria ime, është roman i Tahsin Pashës, mikut dhe kutisë sekrete të Sulltan Abdylhamidit...Tahsin Pashai i serialit Kryeqyteti të ndjekur me interes të madh në Turqi dhe në botë, Bahadër Yenishehiroglu, ka sjellë në roman jetën e harruar të Tahsin..

9.00€

Mevlana

Qoftë edhe kur ishte në moshën fëmijërore derisa shihej se po ecte pas babit të tij,Mevlana Xhelaledin Rumiu i cili e tërhiqte vëmendjen e tjerve derisa për të thuhej “Një lum e mori pas vete një oqean të tërë dhe po ec””.....

6.00€

Terapia e Mevlana Xhelaledin Rumiut

Derisa ska dritë njeriu është syverbërDerisa s’ka tē vërteta dashuria është e verbërDerisa s’ka moral mendja është e verbërDerisa s’ka kufij,lakmia është e verbërDerisa s’ka modesti fama është e verbërDerisa s’ka urtësi fuqia është e verbërNëse s’ka ..

7.00€

Ankthi

Ankthi,është një dukuri që dita ditës po ë vend gjithmonë e më tepër në mendjen tonë.Në kompleksitetin e jetesës rriten në mënyrë eksponenciale edhe llojet e ankthit.Nga njëra anë jemi në përpjekje për të vazhduar jetesën nga ana tjetër luftojmë pamë..

8.00€

Arti i amësise

Sot është vështirë të jesh nënë, por është vështirë edhe të jesh fëmijë në duart e nënave të sotme.... Në të vërtetë nënat nuk presin shumë nga fëmijët e tyre. Ato ëndërrojnë fëmijë të respektueshëm, të ndershëm, të arsimuar mirë, që i respektojnë t..

7.00€

Buzëqeshi jetës

Ahmet Akay AzakBuzëqeshi jetësNë jetë na dalin përpara rrugë të ndryshme dhe se cilat rrugë do të preferojmë varet nga ne.Mund të zgjidhni, si rrugët që ju çojnë drejt humbjes së shpresës, mërzisë dhe pesimizmit, si ato që ju çojnë drejt lumturisë dh..

5.00€

Çuni i kohës së lekës

Ibrahim KadriuÇuni i kohës së lekës..

5.00€

Dashuro Martesën Tonë

Muhittin KorocuDashuro Martesën TonëNë martesë, hyjnë nën një kulm dy botë të ndryshme. Tashmë nuk ka vetëm "unë", por shpesh ka "ti".Tashmë nuk janë vetëm përgjegjësit tona mbi supe.....

5.50€

Gloria në mes

Dila, si penge e mbetur nga ajo rrugë e trishtueshme e saj, qëndron në kujtime si diçka e pashmangshme, e ethshme, në buzë të humnerave, duke i tërhequr këmbët varë bashkë me trupin e plagosur shpirtërisht...

5.00€

Prej 1 deri 12 nga 71 (6 faqe)