Na thirrini

Botimet Pena

Le të vishemi

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le ti shfaqim emocionet

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

E falënderoj Zotin për Babain tim

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Kafshën time

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Mësuesin tim

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Motren time

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Mua

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Shokët e mi

..

1.20€

E falënderoj Zotin për Vëllain tim

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

E falënderoj Zotin për Xhaxhallarët dhe tetot e mia

Shumë marrëdhënie na rrethojnëSecila marrëdhënie e ka një rëndësi unike dhe secili person e ka një vend unik.Mbështetja e fëmijëve që t’i vlerësojnë ato marrëdhënie i ndihmon ato që të bëhen emocionalisht të sigurtë dhe të kenë vetëbesim...

1.20€

Prej 85 deri 94 nga 94 (8 faqe)