Na thirrini

Botimet Pena

Të vlerësosh

TREGIMET PËR RREGULLAT E MIRËSJELLJESTruri ynë punon në mënyrë aktive nga mosha 0-8 vjeç. Në këtë moshë fëmijët e mësojnë çdo gjë mekanikisht, edhe mënyrën e sjelles ata e përvetësojë përmes imitimit të të tjerëve. Për këtë qëllim, në serinë tonë "RR..

3.00€

Ardhmeria e Njerezimit nga Michio Kaku

Fizikani me fame boterore na dergon ne nje udhetim ne te ardhmen duke i paraqitur zhvillimet marramendese ne robotike,naniteknologji dhe bioteknologji te cilat nje dite do te na mundesojne qe ti ndertojme shtepite tona ne mesin e tyre...

10.00€

E ardhmja e mendjes

E Ardhmja e Mendjes është një eksplorim i jashtëzakonshëm dhe marramendës i kufijve të neuroshkencës.Dr.Kaku mendon për ditën kur do të mund të arrijmë aftësinë për ta ngarkuar trurin e njeriut në një kompjuter neuron për neuron; për t’i projektuar m..

10.00€

Fizika e së Ardhmes

Fizikiani i njohur teorik Michio Kaku i përshkruan në hollësi zhvillinet që pritet të ndodhin gjatë njëqind viteve të ardhshme,sa i përket eknologjisë kompjuterike,intelegjencës artificiale,mjeksësisë,udhëtimeve në hapësirë si dhe zhvillimeve në shum..

10.00€

Le ta njohim trupin tonë

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le ta shohim botën

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të flasim

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të flemë

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të hamë

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të lahemi

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të luajmë

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Le të pikturojmë

Gjatë edukimit parashkollor dhe kopshtit të fëmijëve një nga mëbyrat më të mira për t’i mësuar fëmijët është argëtimi.Të inkurajuarit e tyre që të luajnë,të shtiren dhe të mësojnë janë të gërshetuara.Dhe pikërisht këtë synon ta bëjë secili liber i se..

1.20€

Prej 73 deri 84 nga 94 (8 faqe)