Na thirrini

Botimet Pena

Triologjia Gjermane - Kodi i dashurisë

Jusuf BuxhoviTriologjia GjermaneKodi i dashurisë..

5.00€

Triologjia Gjermane - Vdekjet e Kolonelit

..

5.00€

Ummath

Ummath thekson gjendjen e mjerë të grave përmes ndarjeve shoqërore dhe etnike nën spektrin e luftës vdekjeprurëse civile në Sri Lanka që zgjati tridhjetë vite. Përmes jetës së tri grave, Thawakkul, Yoga dhe Theivanai - njëra aktiviste sociale, tjetr..

8.00€

Unë ti dhe fëmijët tanë

Kur ka përplasje brenda familjes cilët mjete të komunikimit mund të përdorim?Çfarë duhet t’iu thuhet fëmijëve që këmbngulin duke thënë “Nuk do të ha pra “.A mund të jeni ju shkaku që fëmija zgjedh ushqimin?A është vetbesimi i pakët vendim ndërsa i sh..

7.00€

Vajza në dritare

Dashuria djegNdarja përvëlonNdërsa tradhëtia dhemb gjithmonë...I njohim që në sy ata që do të na bëjnë të përjetojmë sërish dhimbjet e fëmijërisë,Dhe shkojmë e dashurohemi me të dhe jo me dikë tjetërJeta e gjen atë njeri me dor..

8.00€

Varësia

Prof. Dr. Nevzat TarhanDr. Specialist Serdar NurmedovVarësiaKy libër është përgaditur nën dritën e zhvillimeve të fundit shkencore lidhur me temën e varësisë e cila është një nga temat më të rëndësishme të kohës sonë.Tarhani duke e karakterizuar varë..

6.00€

Varka me vela e padëgjueshme

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Çelësi i zemrës

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Detyrat e mia të mjegullta

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Edukimi i fëmijëve

Ju po mbani nё dorё njё libёr, ku nё mes faqeve tё tij do tё rastisni nё disa prej miliona kujtimeve tё ruajtura nё mendjen tonё. Prof. Dr. Medaim Yanık qё paraqet punime pёr tё qenё “e lumtur” familja, qё ёshtё institucioni mё i rёndёsishёm nё jetё,..

8.00€

Mbreti i cili nuk i donte ëndrrat

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Prej 49 deri 60 nga 94 (8 faqe)