Na thirrini

Botimet Pena

Ndryshimi i vërtetë

Nga një prej figurave më të shquara në fushen e meditimit vjen një liber udhëzues për mënyren e perdorimit të vetëdijes për ta ndërtuar forcen tonë të brendshme për ta gjetur ekuilibrin dhe për të ndihmuar në krijimin e një bote më të mirë...

9.00€

Obsesionet shembuj te rasteve dhe metodat terapeutike

Herë pas here në jetën e përditshme mbytemi aq shumë me obsesionet sa pas një pike të caktuar e kemi të vështirë të jetojmë jetën normale.Njerëzit që përpiqen me lloje të ndryshme të obsesioneve si obsesioni i pastërtisë,obsesioni i besimit,obsesioni..

8.00€

Ofert

..

13.20€

Ofert 2

..

13.20€

Organizmat qiellorë

..

2.50€

Prindërimi pozitiv

Duke qenë një specialist që deri më sot kam bërëseancë edukimi me mijëra fëmijë personalisht pordhe në grup kam një lajm më te bukur për ju nënadhe baballarë.Nese keni dëshirë të rrisni fëmijë; kërkues, te suksesshëmnë mësime, të aftë për te krijuar ..

8.00€

Psikologjia e tradhëtisë

A tradhëton njeriu që dashuron?A ka tradhëtia baza biologjike?Sa lloje të tradhëtisë ekzistojnë?Cilat janë dallimet kur tradhëton femra dhe mashkulli?Kush tradhëton më shumë?..

7.80€

Psikologjia sufiste

PSIKOLOGJIA SUFISTE - KEMAL SAYARDoktrina e sufizmit, e cila mund të përmblidhet sipraktikë e çlirimit nga egoizmi, a mund të dalë menjë rezultat kuptimplotë duke u krahasuar mepsikoterapinë moderne? Shpresoj që artikujt qëlexoni në këtë libër do t'j..

7.80€

Seti i Anatomise se Njeriut

Shkenca Per Studimin e njeriut per klasat 2,3,4,5..

25.00€

Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit

Jusuf BuxhoviShënimet e Gjon Nikollë KazazitBotim i plotësuar...

5.00€

Si të përballemi me pikëllimin

"Gjatë çdo jete njerëzore do të ketë periudha pikëllimi. Kjo është pjesë e përvojës njerëzore. Të mësosh se si të jesh i pikëlluar është hapi i parë i natyrshëm për të qenë më të lumtur." (Meik Wiking, drejtor ekzekutiv i Happiness Research Institute..

9.00€

Te jesh ne Paqe me veten

Mënyra e ruajtjes së shëndetit shpirtëror kalon përmes të qenit e njeriut në paqe me vetin dhe rrethin e tij : Të pajtohemi me veten,do të thotë të arrijmë t’i mbajmë nën kontroll ndjenjat tona dhe të orientojmë jetën tonë në bazë të qëllimeve tona...

7.00€

Prej 37 deri 48 nga 94 (8 faqe)