Na thirrini

Botimet Pena

Emocionet Zemërimi

..

2.50€

Engjelli krahëthyer

   Simptomat e progerias, sëmundjes së plakjes, fillojnë të shfaqen pas muajit të tetëmbëdhjetë. Lëkura e fëmijës rrudhet po aq sa ajo e një njeriu të plakur, kockat e tij dobësohen tej mase dhe shumica e fëmijëve të prekur nga kjo sëmundje..

7.00€

Fund atakut te panikut

“ Po pësoj atak në zemër? Përse po më rritet tensioni?  Po nëse vdes? Nuk mund të shkoj te dentisti apo parukierja, sepse më zë një ngushtim në kraharor.  Nuk mund të hipi në automjetet e transportit publik. Nuk mund të hyj në qendra t..

8.50€

Gloria në mes

Dila, si penge e mbetur nga ajo rrugë e trishtueshme e saj, qëndron në kujtime si diçka e pashmangshme, e ethshme, në buzë të humnerave, duke i tërhequr këmbët varë bashkë me trupin e plagosur shpirtërisht...

5.00€

Kafshët e tokës

..

2.50€

Kafshët shtëpiake

..

2.50€

Libri i recetave

Kuzhina mbetet vendi ku pas një pune të lodhshme i mbledhë të gjithë anëtarët e familjes.Ky libër vjen për ju me 216 receta gatimi dhe përmban gjellëra dhe specialitete të ndryshme, brumëra dhe ëmbëlsira, të përgatitura çdo ditë si dhe për festa të n..

20.00€

Lufta Psikologjike

Prof. Dr. Nevzat TarhanLufta psikologjikeAi që nuk njeh armikun në luftë humb. Ai që nuk njeh veten e as armikun siç është i humbur në luftë ashtu edhe pas luftës s'mund ta marr veten.....

8.00€

Me leje se kam provim

“Me Leje se Kam Provim” iu drejtohet të gjithëve, që nga mosha 10 vjeçare ederi në pjekuri, që futen në provime të ndryshme duke u thënë se:“Mësues, nëna dhe baballarë, fëmijë e të rinjë: Provimi është gjë e lehtë!Mjafton që të dini se si duhet përga..

5.50€

Misioni Rus

Ibrahim KadriuMisioni RusKy roman për të cilin autori është angazhuar një kohë të gjatë, duke respektuar çdo personazh, duke i ndenjur gatitu çdo fjalë, që të jetë në vendin e vetë, për te qenë rrëfimi sa ma i qart.Rrëfimi mbështetet në të vërteta hi..

8.00€

Nano dhe nino ne hapësirë

..

2.50€

Ndihma e pare psikologjike ne divorc

Ky libër është përgatitur për të ndihmuar bashkëshortët të përballen me vështirësitë që sjellin proceset si, nga martesa në divorc dhe nga divorci në një martesë tjetër. Lexuesi, në këtë libër bashk me autoren i kërkojnë përgjigje pyetjeve , “ Çfarë ..

8.00€

Prej 25 deri 36 nga 94 (8 faqe)