Na thirrini

Botimet Pena

Bota mikro organizmave

..

2.50€

Bota nën ujore

..

2.50€

Bredia e Medalionit

Një biznesmen që përjeton prej vitesh 'atak paniku'… Një mjek që e shpall veten profet…  Tri motra të cilat e shndërrojnë shtëpinë e tyre në një “pallat plehrash” për të qenë shumë të pastra… Një grua e re, e cila qëkurse e njeh veten ka ngrënë ..

9.00€

Buzëqeshi jetës

Ahmet Akay AzakBuzëqeshi jetësNë jetë na dalin përpara rrugë të ndryshme dhe se cilat rrugë do të preferojmë varet nga ne.Mund të zgjidhni, si rrugët që ju çojnë drejt humbjes së shpresës, mërzisë dhe pesimizmit, si ato që ju çojnë drejt lumturisë dh..

6.00€

Çuni i kohës së lekës

Ibrahim KadriuÇuni i kohës së lekës..

5.00€

Dashuro Martesën Tonë

Muhittin KorocuDashuro Martesën TonëNë martesë, hyjnë nën një kulm dy botë të ndryshme. Tashmë nuk ka vetëm "unë", por shpesh ka "ti".Tashmë nuk janë vetëm përgjegjësit tona mbi supe.....

8.00€

Emocionet Befasia

..

2.50€

Emocionet Dashuria

..

2.50€

Emocionet Frika

..

2.50€

Emocionet Gëzimi

..

2.50€

Emocionet Pikëllimi

..

2.50€

Emocionet Qeshja

..

2.50€

Prej 13 deri 24 nga 94 (8 faqe)