Na thirrini

Botimet Pena

Ardhmeria e Njerezimit nga Michio Kaku

Fizikani me fame boterore na dergon ne nje udhetim ne te ardhmen duke i paraqitur zhvillimet marramendese ne robotike,naniteknologji dhe bioteknologji te cilat nje dite do te na mundesojne qe ti ndertojme shtepite tona ne mesin e tyre...

10.00€

Buzëqeshi jetës

Ahmet Akay AzakBuzëqeshi jetësNë jetë na dalin përpara rrugë të ndryshme dhe se cilat rrugë do të preferojmë varet nga ne.Mund të zgjidhni, si rrugët që ju çojnë drejt humbjes së shpresës, mërzisë dhe pesimizmit, si ato që ju çojnë drejt lumturisë dh..

5.00€

Çelësi i zemrës

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Çuni i kohës së lekës

Ibrahim KadriuÇuni i kohës së lekës..

5.00€

Dashuro Martesën Tonë

Muhittin KorocuDashuro Martesën TonëNë martesë, hyjnë nën një kulm dy botë të ndryshme. Tashmë nuk ka vetëm "unë", por shpesh ka "ti".Tashmë nuk janë vetëm përgjegjësit tona mbi supe.....

5.50€

Detyrat e mia të mjegullta

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

E ardhmja e mendjes

E Ardhmja e Mendjes është një eksplorim i jashtëzakonshëm dhe marramendës i kufijve të neuroshkencës.Dr.Kaku mendon për ditën kur do të mund të arrijmë aftësinë për ta ngarkuar trurin e njeriut në një kompjuter neuron për neuron; për t’i projektuar m..

10.00€

Foshnja e fokës

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Gloria në mes

Dila, si penge e mbetur nga ajo rrugë e trishtueshme e saj, qëndron në kujtime si diçka e pashmangshme, e ethshme, në buzë të humnerave, duke i tërhequr këmbët varë bashkë me trupin e plagosur shpirtërisht...

5.00€

Hercai

Të dashurosh një herë, do të thot të vdesësh një mijë herë.E kam pirë verën e dashurisë, pa e ditur,Kam kaluar në rrugët e dashurisë, pa e ditur,Dashuria është një flakë,Një copë zjarrr,I dhashë zjarrin shpritit tim, pa e ditur...

10.00€

Hyrrem

Konkubina Moskovite Hyrrem nje grua qe ecen ne rrugen e rrezikshme nga haremi ne sulltanat   .Nje roman i bazuar ne fakte historike dhe ne disa personazhe reale,nje histori e mrekullueshme ringjall atmosferen eren,ngjyren strukturen dhe har..

14.00€

Libri i recetave

Kuzhina mbetet vendi ku pas një pune të lodhshme i mbledhë të gjithë anëtarët e familjes.Ky libër vjen për ju me 216 receta gatimi dhe përmban gjellëra dhe specialitete të ndryshme, brumëra dhe ëmbëlsira, të përgatitura çdo ditë si dhe për festa të n..

20.00€

Prej 1 deri 12 nga 43 (4 faqe)