Na thirrini

Psikologji

Autizmi

Fryt i përvojës mbi njëzetvjeçare të autorit si specialist në fushën e autizmit dhe veçanërisht si logoped me fëmijët e prekur nga kjo sindromë, ky libër i drejtohet një publiku të trefishtë: prindërve të fëmijëve në fjalë, specialistëve të fushës pë..

6.00€

Buzëqeshi jetës

Ahmet Akay AzakBuzëqeshi jetësNë jetë na dalin përpara rrugë të ndryshme dhe se cilat rrugë do të preferojmë varet nga ne.Mund të zgjidhni, si rrugët që ju çojnë drejt humbjes së shpresës, mërzisë dhe pesimizmit, si ato që ju çojnë drejt lumturisë dh..

5.00€

Dashuro Martesën Tonë

Muhittin KorocuDashuro Martesën TonëNë martesë, hyjnë nën një kulm dy botë të ndryshme. Tashmë nuk ka vetëm "unë", por shpesh ka "ti".Tashmë nuk janë vetëm përgjegjësit tona mbi supe.....

5.50€

Erkek homoseksüeller için onarım terapisi

Kesin veriler elimizde olmasa da mesleki müşahedelerimize dayanarak ülkemizde yüz binlerce ergen ve genç yetişkinin, cinsel kimlik karmaşası yaşadığınğ biliyoruz. Çekirdek ailenin dağılması, muhabbete zaman ayıramayan işkolik babalar, narsisizm ve he..

10.00€

Lufta Psikologjike

Prof. Dr. Nevzat TarhanLufta psikologjikeAi që nuk njeh armikun në luftë humb. Ai që nuk njeh veten e as armikun siç është i humbur në luftë ashtu edhe pas luftës s'mund ta marr veten.....

8.00€

Me leje se kam provim

“Me Leje se Kam Provim” iu drejtohet të gjithëve, që nga mosha 10 vjeçare ederi në pjekuri, që futen në provime të ndryshme duke u thënë se:“Mësues, nëna dhe baballarë, fëmijë e të rinjë: Provimi është gjë e lehtë!Mjafton që të dini se si duhet përga..

5.50€

Prindërimi pozitiv

Duke qenë një specialist që deri më sot kam bërëseancë edukimi me mijëra fëmijë personalisht pordhe në grup kam një lajm më te bukur për ju nënadhe baballarë.Nese keni dëshirë të rrisni fëmijë; kërkues, te suksesshëmnë mësime, të aftë për te krijuar ..

5.50€

Psikologjia e suksesit 1

Dale CarnegiePsikologjia e Suksesit 1..

5.00€

Psikologjia e suksesit 2

Dale CarnegiePsikologjia e suksesit 2..

5.00€

Psikologjia e suksesit 3

Dale CarnegiePsikologjia e suksesit 3..

5.00€

Psikologjia e tradhëtisë

A tradhëton njeriu që dashuron?A ka tradhëtia baza biologjike?Sa lloje të tradhëtisë ekzistojnë?Cilat janë dallimet kur tradhëton femra dhe mashkulli?Kush tradhëton më shumë?..

7.00€

Psikologjia sufiste

PSIKOLOGJIA SUFISTE - KEMAL SAYARDoktrina e sufizmit, e cila mund të përmblidhet sipraktikë e çlirimit nga egoizmi, a mund të dalë menjë rezultat kuptimplotë duke u krahasuar mepsikoterapinë moderne? Shpresoj që artikujt qëlexoni në këtë libër do t'j..

5.00€

Prej 1 deri 12 nga 13 (2 faqe)