Na thirrini

Histori

Blloku

Rrëfimi i mjekut personal të Enver HoxhësBllokuIsuf Kalo..

13.30€

Genghis Khan dhe krijimi i botës moderne

Genghis KhanDhe kirjimi i botës moderneJack Watherford..

13.00€

Mein Kampf 1

Afolf HitlerMein KampfVellimi 1Ky libë është një paralajmërim për të nesërmen, për brezat e rinj, në mënyrë që çmenduria e messhekullit të XX të mos përsëritet më kurrë...

15.00€

Mein Kampf 2

Adolf HitleriMein Kampf 2Ky libë duhet lexuar për ta kuptuar më mirë Holokaustin dhe totalitarizimin e çdo ngjyre...

12.00€

Në hap me Rugovën

Në hap me RugovënAdnan Merovci..

13.00€

Ujku Gri

Ujku GriArratisja e Adolf Hitlerit..

11.50€

Prej 1 deri 8 nga 8 (1 faqe)