Na thirrini

Libra për fëmijë

1000 fjalët e para shqip - anglisht

Në këtë libër secila temë trajtohet qartë dhe në mënyrë argëtuese për fëmijën, duke u mbështetur kryesisht tek ilustrimet që shpërfaqin hapësirat dhe aktivitetet më të zakonshme të mjedisit përreth si psh. shtëpinë, shkollën, ..

10.00€

Aventurat e Sherlok Holmsit

Të gjitha veprat e tjera të Konan Dojl, nuk kanë arritur të dalin nga hija e suksesit që pati libri "Aventurat e Sherlok Holmsit". Këto aventura u botuan pjesë-pjesë në revistën The Strand nga viti 1891 dhe në vitin 1892 u mblodhën në një libër me 12..

4.00€

Aventurat e Tom Sojerit

Kujtimet e tij të fëmijërisë dhe rinisë ishin frymëzimi i Mark Tuenit për "Aventurat e Tom Sojerit". Ngjarjet e këtij libri janë vendosur në një fshat të vogël në brigjet e Lumit Misisipi, i ngjashëm me atë ku ai jetoi në vitet e hershme të jetës së ..

4.00€

Çelësi i zemrës

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Detyrat e mia të mjegullta

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Dhimbja e barkut të vosvosit të verdhë

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Drakula

Bram Stoker, shkrimtar irlandez, është krijuesi i romanit horror "Drakula", të botuar në vitin 1897, të shndërruar në klasik nga versionet e tij për skenë dhe ekran.Stroker e ka kaluar fëmijërinë i sëmurë në shtrat dhe nëna e tij e argëtonte me histo..

4.00€

Foshnja e fokës

TREGIME PËR ZHVILLIMIN E INTELIGJENCËS SË SHUMËFISHTËmbi 4 vjeqNURŞEN ŞİRİN..

1.00€

Ishulli i Thesarit

Stivensoni e shkroi "Ishullin e Thesarit" pasi pa nipin e tij duke pikturuar me ngjyra uji  hartën e një ishulli. Ai nisi ta quajë ishullin: "Ishulli i Skeletit" ose "Kodra e Tejqyrës", derisa më në fund shkroi titullin "Ishulli i Thesarit" në p..

4.00€

Ishulli Misterioz

..

4.00€

Kuzhina e bebit

Receta për bebe nga 6 deri 12+ muaj..

10.00€

Libri i madh i aventurave

..

9.50€

Prej 1 deri 12 nga 33 (3 faqe)