Na thirrini

Romane

Arritja maksimale

Strategji dhe aftësi që do të çlirojnë fuqitë e fshehta drejt suksesit nga Brian Tracy..

10.00€

Atëherë puthmë

Dashurinë, atë të vërtetën, e ndien kur mbërrin. Të godet në zemër dhe kokë, dhe në atë pikë eshtë tepër vonë: largësia, stuhitë e vogla e të mëdha, asgjë nga këto nuk mund ta ndalë...

10.00€

Aventurat e Sherlok Holmsit

Ky vëllim është botuar për herë të parë në 14 tetor 1982, ndonëse tregimet më vete kishin qenë botuar në revistën Strand nga qershori i vitit 1891 deri në korrik 1892...

10.00€

Bastardja e Stambollit

I gjallë e shumëngjyrësh...Ky roman i ri i mrekullueshëm më pushtou të tërin.Dhe kur mbaroi, realiteti ishte ndryshe...Bastardja e Stambollit..

8.80€

Baulija e babait

Orhan PamukBaulija e babait..

3.00€

Bisedë përmes hekurash

Ismail KadareBisedë përmes hekurashUkshin Hoti..

6.00€

Çiraku i arkitektit

Do të të them një të fshehtë. Në çdo ndërtesë që ngremë, të vogël a të madhe, pëfytyro sikur ndodhet qendra e gjithësisë. Kështu do të punosh me më tepër kujdes dhe dashuri...

12.40€

Dashuria e parë

Pas më shumë se 30 vitesh martese, Uillson Ljuis, dhëndëri i Eli dhe Noa Kalunit (personazhet e romanit "Ngadhënjimi i dashurise") është i detyruar të pranojë se romanca e martesës së tij është venitur. I dëshpëruar për të fituar përsëri zemrën e gru..

8.00€

Dashuria në Kohërat e Kolerës

"Një histori dashurie emocionesh tronditëse dhe gjendjesh shpirtërore tërheqëse, një komedi njerëzore, plot humor e thellësi ndjenjash, gjithçka e jashtëzakonshme deri në mrekulli"...

8.70€

Dashuria nuk është kurrë e thjeshtë

Anna Premoli është e aftë ta kalojë romanin rozë kombëtar në mjedise ndërkombëtare dhe ta ngulisë mirë në shpirtin e kohës sonë.Nga autorja e librit më të shitur "Të lutem, më lër të të urrej"..

10.20€

Dhe Malet Oshtinë

Një roman i paharrueshëm rreth gjetjes te dikush tjetër të një pjese të humbur nga vetja..

9.00€

Prej 1 deri 12 nga 74 (7 faqe)