Na thirrini

Libra

100 letra dashurie

Të gjitë i njohim këta emra të rëndësishëm për gjurmët e pashlyeshme e veprate lëna pas, por pak dimë për ndjenjat e tyre intime.100 letra dashurie..

9.00€

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

100 shkencëtarët që ndryshuan botënJon Blachin..

10.00€

100 shkrepjet gjeniale që ndryshuan botën

Nuk ka gjë më të vlevshme se një ide e mirë në kohën e duhur - një shkrepje gjeniale. Ky libër ju sjell njëqind shkrepejt më gjeniale që kanë ndryshuar historinë e njerzimit...

10.00€

45 Minuta

..

3.00€

5 gjuhët e dashurisë

Mes ngarkesës në punë dhe ditëve të vështira, shpesh harrojmë të shprehim dashuri. Harrojmë të themi fjalë vlerësuese, të bëjmë dhurata pa arsye dhe të falim përqafime më të gjata. Fjalët "të dua" i themi rrallë ose jo aq shpesh sa duhet. Ky libër ju..

11.00€

7 zakonet e adoleshentëve të suksesshëm

Çfarë duhet të bëj që prindërit të mos më rrinë më si çekan mbi kokë?!E di s'duhet të marr drogë, por kur jam me shokët, dorëzohem dhe thjesht bëj atë që bëjnë gjithë të tjerër...

10.50€

7 zakonet e familjeve të suksesshme

Udhëzuesi më i ri më i shitur për zgjidhjen e problemeve, të vogla e të mëdha, të rëndomta dhe të jashtëzakonshme, me të cilat përballen të gjitha familjet, herët a vonë...

13.30€

7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm

Stephen R. Covey7 Zakonet e njerëzve të suksesshëm..

12.00€

A mund të jetë mendja e qetë

A është e mundur ta gjejmë paqen e përhershme në jetën e përditshme?Si do t'ia japim mundësinë brezit të ardhshëm që ta bëjë botën një vend më të mirë?Çfarë do të thotë në të vërtetë të jesh i vetëdihshëm?..

8.00€

Arti i realizimit të shitjes

..

8.00€

Arti për të fituar Miq dhe Pushtet

Dale CarnegieArti për të fituar Miq dhe PushtetNjë udhërrëfyes praktik pë marrëdhëniet njerëzore, të cilat nuk jua mëson asnjë shkollë !..

5.50€

Barra e penës

..

5.00€

Prej 1 deri 12 nga 95 (8 faqe)